ACTIVITEITEN

9de SPAGHETTIFESTIJN

Heerlijk smullen met familie & vrienden!


Zaterdag 17 & zondag 18 september  |  Afhaal & Levering aan huis 

Ook dit jaar wordt onze overheerlijke verse spaghetti bij jou thuis geleverd, om samen met familie en vrienden op te warmen en meteen op te eten of om in te vriezen voor een later moment.

Je kan ook afhalen op het vertrouwde adres (De Kring - Zele-Heikant) en intussen een lekker terrasje doen en genieten van onze Gin-bar.


Wij leveren gratis in Zele, Lokeren, Dendermonde, Hamme, Temse en Berlare. Wie verder woont en toch wil smullen vragen we contact op te nemen via spaghetti@kunstadelt-zele.be

Bestellen doe je makkelijk online!


Kinderen: 7 EUR
Volwassenen: 11 EUR / 13 EUR
Check onze menu's voor twee of proef een aperobox en/of dessert.
Ook kant-en-klare saus (500g - 7 EUR) om in te vriezen.

ACTIVITEITEN

KALENDER 2022

17 JULI 2022

GENTSE FEESTEN SINT-BAAFSPLEIN

Sint-Baafsplein, Gent

Lekker uit de bol op het schoonste plein van Gent; en dat tijdens de - nu al - historische Gentse Feesten 2022. KUNST ADELT trekt voor een derde keer met een koffer vol hits naar de Oost-Vlaamse hoofdstad... 


#KUNSTADELTfeest

10 NOVEMBER

CECILIACONCERT 2022

GC De Wiek, Zele

Jaarlijkse hoogmis, met dit jaar een themaconcert i.s.m. het 11 novembercomité. De opvolger dus van 'Rivers of Hope'. Een niet te missen muzikale afspraak.

 

#CECILIA2022

17 & 18 SEPTEMBER 2022

SPAGHETTIFESTIJN 2022

Take away & Delivery @home

Koken kost geld; muziek maken ook. En dus roert KUNST ADELT in de potten om je te plezieren met heerlijke spaghetti. Thuis op de stoep; da's lekker & makkelijk.


#spaghetti #smullen

11 - 14 NOVEMBER 2022

CECILIAFEESTEN 2022

Zaal 'De Kring', Zele-Heikant

Traditioneel jaarfeest boordevol gezelligheid, vriendschap en muzikaal vertier. Voor muzikanten en ere-leden alvast iets om naar uit te kijken.  


#CECILIA2022

30 SEPTEMBER - 2 OKTOBER 2022

REPETITIEWEEKEND

KUNST ADELT Arena

Drie dagen onder vrienden. Intense repetities afgewisseld met ontspanning en amusument. Om nog maar te zwijgen van de culinaire verwennerij door het 'Kitchen Dream Team'


#repeterenrepeteren #wiezijnbestdoetzalhetleren

9 JANUARI 2023

NIEUWJAARSCONCERT 2023

Zaal 'De Kring', Zele-Heikant

Klinken op het nieuwe jaar. Met muziek uiteraard; dat spreekt voor zich. KUNST ADELT blikt vooruit in aanwezigheid van de partners & sympathisanten. 


#hapynewyear #opjegezondheid