ACTIVITEITEN

VONK  [concertproject 2021]

Koninklijke Harmonie KUNST ADELT o.l.v. Sven YSEWYN

Gasten: UDO  |  Elisabeth HERMAN  |  Elena PEETERS


Vrijdag 5 & Zaterdag 6 november 20u00  KUNST ADELT ARENA - ZELE

Met VONK breng KUNST ADELT de opvolger van concertprojecten als 'Karibuni Afrika', 'Back 2 the Future', 'Vive la France', 'Ticket2Ride' en vele andere. Net als in de beginjaren van deze grootse producties in eigen beheer, wordt een volledige bedrijfssite omgebouwd tot concertlocatie. Spektakel verzekerd!

VONK wordt een muzikaal feest dat je niet mag missen, n.a.v. 150 jaar KUNST ADELT (door corona een jaartje later dan voorzien).

Komen alvast meevieren: UDO, Elisabeth HERMAN en Elena PEETERS. We hopen van jou hetzelfde. Dirigent Sven YSEWYN stelde een programma samen waar de vonken van afvliegen. 

Maar... er is meer. Speciaal voor de gelegenheid bouwt KUNST ADELT haar eigen 'arena' waardoor orkest en publiek één geheel vormen. De muzikale vibes voelde je nog nooit van zo dichtbij. 


LOCATIE
KUNST ADELT ARENA [site VHVD]  |  Lange Akker, Zele

TICKETS

Concerttickets: 24 EUR (servicekosten inbegrepen)

VIP-arrangement: 40 EUR (verzorgde receptie voor aanvang)

ACTIVITEITEN

KALENDER 2021 - 2022

5 & 6 NOVEMBER 2021

VONK [CONCERTPROJECT 2021]

KUNST ADELT ARENA, Zele [site Lange Akker]


Telkens opnieuw verschoven omwille van corona, telkens opnieuw herdacht. Maar KUNST ADELT is en blijft vastberaden om muzikaal uit te pakken naar aanleiding van haar 150ste verjaardag.


KUNST ADELT #151jaarjong

12-15 NOVEMBER 2021

CECILIAFEESTEN

Zaal 'De Kring', Zele-Heikant

Bestuur, muzikanten en ere-leden snakken naar een ceciliafeest zoals het hoort: muziek, kameraadschap, amusement. Drie dagen lang eren we onze patroonheilige.


CECILIAFEESTEN KUNST ADELT 2021

10 JANUARI 2021

NIEUWJAARSCONCERT & -RECEPTIE

Zaal 'De Kring', Zele-Heikant

Een glas op het nieuwe jaar in aanwezigheid van partners, sympathisanten, ere-leden, de collega's van de Zeelse muziekverenigingen en bevriende Heikantse organisaties.