WERKING

WEKELIJKSE REPETITIES

Kern van onze werking zijn de wekelijkse repetities op maandagavond.
Timing: Elke maandag van 19u30 tot 21u30

Locatie: Zaal 'De Kring' - Heikant 272, Zele

Na afloop van de repetitie is er 'Café Kunst Adelt'; ideaal om gezellig na te kaarten.


INTERESSE OM AAN TE SLUITEN? CONTACTEER ONS!
Nieuwe muzikanten zijn steeds welkom. Best een seintje vooraf, waarna samen met de dirigent verdere afspraken kunnen gemaakt worden. Zo kunnen we jouw eerste kennismaking met ons orkest prima voorbereiden, partituren bezorgen, enz.


PUPITERVERANTWOORDELIJKEN
KUNST ADELT werkt met pupiterverantwoordelijken: een aanspreekpunt per instrumentengroep zodat nieuwe muzikanten zich snel thuis voelen, praktische informatie vlot wordt doorgegeven. Kortom; een orkest waar je je snel thuisvoelt.


CONCERTEN ALS BELEEFMOMENTEN

De Koninklijke Harmonie KUNST ADELT streeft ernaar om van elk concert een 'beleving' te maken voor muzikanten én toeschouwers. Een aanpak die op heel veel bijval kan rekenen. Het harmonieorkest streeft naar een drietal concerten op jaarbasis. Hoogtepunt vormen de tweejaarlijkse concertprojecten waarmee KUNST ADELT doorheen de jaren een stevige reputatie wist op te bouwen, als orkest én als eventorganisator.

Naast de eigen producties, zijn er ook concerten op uitnodiging.


KUNST ADELT BOEKEN?

We bekijken graag samen een programma op maat.

Contact: info@kunstadelt-zele.be   |  +32 495 33 16 96


ORKESTREGIE

Een orkest van 68 muzikanten in goede banen leiden is - gelukkig maar - niet alleen de verantwoordelijkheid van de dirigent. De regie is in handen van een stevig trio, met orkestregisseur Cindy YSEWYN als coördinator.
Een artistieke werkgroep buigt zich met de regelmaat van de klok over het muzikale programma. Muziek; die maak je immers samen!