OVER KUNST ADELT

De Koninklijke Harmonie KUNST ADELT van Zele-Heikant is een eigenzinnig harmonieorkest dat momenteel 68 muzikanten telt. Het orkest repeteert wekelijks op maandagavond o.l.v. dirigent Sven YSEWYN. Thuisbasis is Zaal 'De Kring' te Zele-Heikant waar de harmonie sinds 2013 haar vaste stek heeft.


Het jaarprogramma is doorgaans goed gevuld met gastoptredens en concerten in eigen beheer. Met de regelmaat van de klok verrast KUNST ADELT haar publiek met themaconcerten en/of groots opgezette concertproducties. Een dynamische bestuursploeg leidt het geheel in goede banen en zorgt voor een professionele omkadering.

Die aanpak: muziek maken onder impuls van een professionele dirigent, met aandacht en respect voor het individueel kunnen van elke muzikant, en het inzetten op 'beleving' tijdens concerten en activiteiten krijgen ook weerklank buiten de gemeentegrenzen.

Ook muzikanten uit de omliggende gemeenten vinden de weg naar Zele-Heikant om er samen fijne muziek te maken. De combinatie van jonge en minder jonge muzikanten zorgt voor een unieke sfeer. 


Aan ideeën en plannen alvast geen gebrek... 
#jehoortnogvanons

Vive la France
Karibuni Afrika
Karibuni Afrika
Karibuni Afrika
Karibuni Afrika
Karibuni Afrika
Vive la France
Vive la France
Back to the Future
De Grootste Belg
De Grootste Belg
Dance 2 The Rhythm