NIEUWS   25 mei 2021
KUNST ADELT HERNEEMT

Maandag 14 juni 2021. Die datum staat met stip genoteerd in de agenda's van iedereen die betrokken is bij de werking van KUNST ADELT, muzikanten op kop.

 

EERSTE REPETITIE IN 7 MAAND

Na 7 maanden zonder repetities mogen we eindelijk opnieuw samen muziek maken. Uiteraard nog steeds met het in achtnemen van een aantal coronamaatregelen, zoals voorzien in het protocol voor de cultuursector. Maar KUNST ADELT is intussen op alles voorbereid. 


KUNST ADELT ARENA

De Koninklijke Harmonie KUNST ADELT beschikt, dankzij de samenwerking met het gemeentebestuur van Zele, over een unieke repetitieruimte van 1000m². Met vereende krachten omgebouwd tot een echte 'arena' en de perfecte uitvalsbasis  voor onze muzikale activiteiten.

NIEUWE MUZIKANTEN WELKOM 

Ook zin om deel uit te maken van dit geweldig sfeervolle orkest? Samen musiceren op degelijk niveau (graad uitmuntendheid) onder leiding van een professioneel dirigent? Genieten van verrassende concerten op uitnodiging en in eigen beheer? Dit is hét ideale moment om aan te sluiten! Als orkest hebben we de ambitie te groeien en niet alleen van elk concert, maar ook van elke repetitie een fijn beleefmoment te maken.


NEEM CONTACT

Zowel blazers als slagwerkers zijn van harte welkom. Wekelijkse repetities op maandagavond van 19u30 tot 21u30. 


Interesse?

Geef een seintje via orkestregie@kunstadelt-zele.be of neem telefonisch contact op met Cindy Ysewyn (+32 484 77 21 52). We bekijken graag samen de mogelijkheden en reserveren met plezier jouw plaatsje aan de pupiter.


#sharethemusic