NIEUWS   1 september 2020
NIEUWE PLANNEN - CORONAFLEXIBEL

KUNST ADELT kijkt vooruit en wil perspectief geven aan muzikanten, ere-leden en sympathisanten. Met een aangepast en coronaflexibel programma. Lees: bij eventuele nieuwe opflakkeringen kunnen we snel schakelen en terugvallen op alternatieve scenario's.

 

CECILIA VIEREN IN 2020

#yeswecan! Met dat motto willen van het najaar 2020 absoluut nog iets maken. Mét muziek. Uiteraard wordt het anders dan anders, maar daarom niet minder leuk of verrassend. En met een aantal ankermomenten om naar uit te kijken.


Vrijdag 6 november concerteren we opnieuw voor publiek; eindelijk. Afhankelijk van de fase van de pandemie kan dat live zijn, of - indien het niet anders kan en mag - verbonden via het internet. 


We volgen de evolutie van de maatregelen op de voet en zijn klaar om te schakelen telkens er nieuwe informatie beschikbaar is. Maar 6 november staat alvast met stip in de agenda van ons harmonieorkest. En dus ook hopelijk snel in die van jou!


SYMPATHISANTEN BETREKKEN 

Ook voor ere-leden en sympathisanten is het weinig waarschijnlijk dat we een traditioneel Ceciliaprogramma kunnen aanbieden. Maar we betrekken ze graag via alternatieve opties. Gezondheid komt immers op de eerste plaats; maar we zijn er van overtuigd dat we op veilige en verantwoorde wijze muziek én hoop kunnen delen met elkaar.


Ere-leden van KUNST ADELT ontvangen hierover persoonlijk de nodige informatie. Meer weten over het lidmaatschap?


#sharethehope
#sharethemusic not te virus