NIEUWS   8 juli 2023 
EERSTE EDITIE SECRET GARDEN EEN SUCCES  

Op 3 & 4 juli gooide KUNST ADELT - letterlijk - het hek open van 'Secret Garden', een gezellige & lekkere muzikale tweedaagse te midden het groen in hartje Zele-Heikant. De aanwezigen genoten in een super gezellige setting van fijne optredens tijdens dit 'mini-festival'. Voor herhaling vatbaar!


VERBORGEN PAREL

In de aanloop naar 'Secret Garden' bleef de eventlocatie lange tijd een groot mysterie. Een deel van het concept uiteraard; al wisten ingewijden al wel langer dat ere-voorzitter Tony D'heer een fantastisch mooie achtertuin heeft met een pracht aan planten en bloemen. Ideaal voor een unieke festivalbeleving in een natuurlijk decor.


ZOMERSE MUZIEK 

De Koninklijke Harmonie KUNST ADELT van Zele-Heikant beet op zaterdagavond de spits af met een zomerconcert. Voor de gelegenheid werd geput uit het lichtere repertoire dat zowel jong als oud wist te boeien.

Aansluitend was er het optreden van de Zeelse band 'Fameus', een muzikaal vijftal met maar liefst drie muzikanten van KUNST ADELT in de rangen. Begeleid door piano brachten ze een gevarieerde mix van hits in een meerstemmig Fameus-jasje. Ideaal om sfeer te brengen op een zwoele zomerse avond. Ook de weergoden waren deze eerste editie van Secret Garden immers bijzonder goed gezind!


APERO OP ZONDAG

Zondagmiddag liep de tuin opnieuw vol met sympathisanten om te genieten van een heerlijk aperitief en het uitgebreide tapas-aanbod. Ook culinair had Secret Garden immers heel wat te bieden. Na de lekkere streetfood op zaterdagavond ging het op zondag richting Zuid-Europa, met heerlijke gerechtjes en hapjes.

De muzikale hoofdschotel was er van de hand van No Stove; eveneens jong getalenteerd trio uit Zele met - jawel - muzikanten Lauren Murphy en Wito De Donder in een hoofdrol.

De 'KUNST ADELT Apero-band' zorgde voor een swingende muzikale afsluiter terwijl het publiek bleef genieten van cocktails en, hoe kan het ook anders, eenLOUIS1870-gin.


VOOR HERHALING VATBAAR
Mede door de zomerse temperaturen werd deze eerste editie van Secret Garden een groot succes; met een concept dat aansloeg, net zoals de organisatoren dat vooraf in gedachten hadden. En dus... voor herhaling vatbaar. Op dezelfde locatie of elders... dat blijft voorlopig op en top 'secret'.


D'HOEY_Sterre_SecretGarden_32
D'HOEY_Sterre_SecretGarden_18
D'HOEY_Sterre_SecretGarden_21
D'HOEY_Sterre_SecretGarden_20
D'HOEY_Sterre_SecretGarden_02
D'HOEY_Sterre_SecretGarden_05
D'HOEY_Sterre_SecretGarden_16
D'HOEY_Sterre_SecretGarden_03
D'HOEY_Sterre_SecretGarden_17
D'HOEY_Sterre_SecretGarden_14
D'HOEY_Sterre_SecretGarden_06
D'HOEY_Sterre_SecretGarden_26
D'HOEY_Sterre_SecretGarden_12
D'HOEY_Sterre_SecretGarden_27
D'HOEY_Sterre_SecretGarden_24
D'HOEY_Sterre_SecretGarden_31
D'HOEY_Sterre_SecretGarden_23